Consultancy 

Onderbouwde en heldere adviezen zijn de grondvesten van doordachte beslissingen. Het doelgericht bevragen van betrokken partijen en experts; dit alles analyseren en met visie kaderen en bundelen is de boodschap.

Gezien elke situatie zijn eigen randvoorwaarden en bijzondere context kent is elk advies uniek en specifiek toegespitst op de gestelde problematiek.
Om dit waar te maken stelt PASADYNA een kern-team samen en verzamelt alzo de nodige competenties voor het uitbrengen van een coherent advies.

De horizon is breed; maar PASADYNA beperkt zich doelbewust tot advies-verlening in het blikveld van 'bouwen & verbouwen'. Op zich ook reeds een ruim spectrum waarin zowel functionaliteits-analyses van gebouwen als architecturale  en ruimtelijke ondersteuning in concept-fase thuishoren.

Bij grotere projecten is ook communicatie uitermate belangrijk. Zowel de interne project-communicatie binnen bedrijven, besturen en organisaties;  maar ook de de draagvlakcreatie en de externe project-communicatie.

  Info  
  Management  
  Consultancy  
  functioneel  
  ruimtelijk  
  architectuur  
  communicatie  
  Scouting  
  Projecten  
  Te Koop  
  News