News

02.02.2016 - richtschema BXL-midi goedgekeurd
De regering van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest heeft het richtschema voor de wijk van het Zuidstation goedgekeurd.
Lire la suite
24.12.2014 - Forse besparingen voor de spoorweg-groep
NMBS-bestuurder Jo Cornu en minister Jacqueline Galant onderwerpen de spoorweggroep aan een diepgaande analyse. Herstructurering en besparingen zijn de uitkomst.
Lire la suite
12.03.2014 - Brussels Midi is changing
Voor de MIPIM-presentatie van het richtschema (schéma directeur) voor de Brusselse Zuidwijk (Bruxelles-Midi) werd een brochure opgemaakt door ADT-ATO.
Lire la suite
10.10.2013 - Schéma Directeur BRUXELLES MIDI RichtSchema
L'AUC, een architectenbureau uit Parijs, presenteert zijn eerste visie op het RichtSchema voor Brussel-Zuid. L'AUC, un bureau d'architecture de Paris, nous présente sa première vision du Schéma Directeur pour Bruxelles-Midi.
Lire la suite
01.02.2013 - Weldra 3 Jean Nouvel projecten in België?
De UCL (Université Catholique de Louvain) geeft in zijn "La Quinzaine n°352" een beknopt overzicht van de drie projecten die Jean Nouvel in België op stapel heeft staan.
Lire la suite
30.08.2012 - Studienamiddag 'Erfgoedzorg, een strijdtoneel?'
Tervuren stelt zijn erfgoed-inventaris voor, Pascal Salmon is de moderator van deze studienamiddag.
Lire la suite
03.05.2011 - Jean Nouvel te BOZAR
Jean Nouvel geeft architectuurlezing in het Paleis voor Schone Kunsten te Brussel. Na bloemlezing doorheen zijn oeuvre spits hij toe op zijn project bij het Zuidstation. Pascal Salmon ondersteunt het project-management-team van Eurostation voor het Brussels Zuid-station en zijn omgeving.
Lire la suite
10.11.2010 - PPS Schaarbeek 3sites
PASADYNA bvba ondersteunt Grontmij + DLApiper + Nelson bij de opmaak van PPS voor Schaarbeek. Een bijsturing van de project-context was noodzakelijk, één van de sites bleek minder geschikt voor het PPS-project.
Lire la suite
01.04.2010 - Stationsomgevingen, motor stedelijke ontwikkelingen
HOTSPOTS, het corporate-magazine van EuroImmoStar, benadrukt het belang en de kracht van stationsomgevingen. Na een krachtig voorwoord van Herwig Persoons, CEO EUROSTATION, komen Berlijn, Hasselt, Brugge, ... aan bod.
Lire la suite
10.11.2009 - Multi + Eurostation
PASADYNA bvba werkt samen met Multi nv voor Eurostation; Pascal Salmon versterkt het project-management-team voor het Brussels Zuid-station en zijn omgeving.
Lire la suite
02.09.2009 - PPS Schaarbeek 3sites
PASADYNA bvba ondersteunt Grontmij + DLApiper + Nelson bij de opmaak van PPS voor Schaarbeek.
Lire la suite
08.04.2009 - Functionaliteitsstudie voor 'De Soeverein' Lommel
NELSON en PASADYNA realiseren samen de functionaliteitsstudie voor de sport- & topevenementenhal 'De Soeverein' te Lommel.
Lire la suite
24.03.2009 - nieuwe PASADYNA-webstek.
PASADYNA bvba vernieuwt zijn corporate identity en webstek.
Lire la suite
23.03.2009 - start sloopwerken TURNOVA-project
PASADYNA bvba verzorgde het projectmanagement voor het TURNOVA-project. Vier jaar achter de schermen timmeren aan een schitterend PPS-stadsdeelproject in hartje Turnhout.
Lire la suite
07.03.2008 - inhuldiging ARMADA-kantoor
PASADYNA bvba ontwierp de inrichting van het nieuwe kantoor voor ARMADA-projectontwikkeling, en stond ook in voor het projectmanagement en het verhuismanagement. Een sleutel-op-de-deur-kantoor als het ware.
Lire la suite
12.12.2007 - testimonial Electrabel Professional
Pascal Salmon, zaakvoerder van PASADYNA bvba, werd geselecteerd voor de Electrabel Professional campagne. Een leuke foto-shoot en een blik achter de schermen van de reclamewereld.
Lire la suite
15.01.2007 - D-day voor NELSON
PASADYNA bvba re-organiseerde het NELSON-kantoor in functie van de fusie en de nieuwe bedrijfsstructuur. Naast enkele interieur-aanpassingen stond PASADYNA bvba ook in voor het verhuismanagement.
Lire la suite
30.09.2005 - wedstrijd Leuven Zwembadsite
PASADYNA bvba + Hooyberghs nv + Antwerps Architecten Atelier + De Smet Verlinden Van Stayen namen deel aan de wedstrijd Leuven Zwembadsite.
Lire la suite
18.02.2005 - oprichting PASADYNA bvba
PASADYNA bvba heeft 'integrale vastgoed-dienstverlening' als actie-radius. Na een boeiende loopbaan van ruim 10 jaar bij één van de Belgische grootbanken werd PASADYNA bvba door Pascal Salmon opgericht.
Lire la suite

  Info  
  Management  
  Consultancy  
  Scouting  
  Projecten  
  Te Koop  
  News